Nintendo toont geen games op de CES-beurs | Gamer.nl

Nintendo toont geen games op de CES-beurs | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De CES is een niet te mi en plek om innovatieve gameproducten te tonen. Aanwezigen zullen de toekomst van gaming kunnen ervaren via een ongelooflijke line-up van innovatieve producten", aldus Karen Chupka, senior vicepresident van events en conferenties bij CEA. "De Gaming Showcase op de CES zal de populairste trends op het gebied van games voor het komende jaar laten zien."

De CES 2011 vindt plaats in de North Hall van het Convention Center in Las Vegas en zal een aantal nieuwe game-gerelateerde producten van onder andere Microsoft, Sony, AMD, Intel en Logitech tonen. Nintendo is met uitzondering van de E3 meestal niet aanwezig op de grotere game-gerelateerde beurzen. In plaats daarvan organiseert het eigen evenementen om zijn games te tonen en belangrijke aankondigingen te doen. Zo maakte het bedrijf eind september via deze weg de Japanse releasedatum en prijs voor de 3DS bekend. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou