Nintendo tevreden met prijzen van Virtual Console-game | Gamer.nl

Nintendo tevreden met prijzen van Virtual Console-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare games op het Virtual Console-kanaal zijn oude games die eerder onder andere op de Super NES, Nintendo 64 en Mega Drive zijn verschenen. Toch zijn deze games gemiddeld even duur als compleet nieuwe games die op het daarvoor bestemde Wii-kanaal, WiiWare, verschijnen. Nintendo heeft echter vooralsnog geen plannen om de prijzen voor Virtual Console games te verlagen.

"We zijn tevreden met de snelheid waarmee gebruikers gewend zijn geraakt aan het gebruiken van zowel WiiWare, DSiWare en Virtual Console en we denken dat de content die wordt aangeboden steeds intere anter en aantrekkelijker wordt", aldus een woordvoerder van Nintendo. "Om deze reden hebben wij dan ook geen plannen om de prijzen voor Virtual Console-games te verlagen." De prijzen voor deze games variëren van 500 Nintendo punten (vijf euro) tot 1000 Nintendo punten (tien euro).


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou