Nintendo Switch-versie Hitman 3 verschijnt ook op 20 januari

Nintendo Switch-versie Hitman 3 verschijnt ook op 20 januari

Hitman 3 verschijnt op 20 januari voor de Nintendo Switch. Dat meldt IO Interactive.

Dat betekent dat de Switch-versie op dezelfde dag als de andere platformen verschijnt, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Hitman 3 op de Switch maakt gebruik van cloudgaming, waarmee spelers de game via het internet spelen. Vorig jaar werd Control op dezelfde manier voor het platform uitgebracht, waarbij spelers de game gratis kunnen uitproberen en de optie krijgen tussen een framerate- en graphics-modus.

In Japan maakt Nintendo al langer gebruik van cloudgaming voor titels als Assassin's Creed 4: Odyssey en Resident Evil 7 via Ubitus, een Taiwanese streamingdienst. Volgens Ubitus zijn er 'talloze'cloudgames' in ontwikkeling voor de Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gezien dit een mededeling betreft Hitman 3, wil ook alvast mensen laten die van plan zijn de game op PC te spelen. Hitman 3 is tijdelijk exclusief verkrijgbar op de Epic store. Daar kun je van maken wat je wilt, maar wat er wel toe doet, is als je de oudere maps wilt spelen (die van Hitman 1 en 2), dan kan dat NIET als deze games op Steam hebt. Dit is een belofte van IOI geweest, maar wordt dus teruggetrokken. Dit is alleen maar om het te laten weten, of je game wel of niet op Epic haalt, zal mij een worst wezen. Weet wel dat als je dus oudere levels wilt spelen, dit niet mogelijk is, mocht je de eerdere delen op een ander platform hebben aangeschaft. Dit kan uiteraard nog altijd gefixt worden.

0

Aanbevolen voor jou