Nintendo Switch-versie Dying Light officieel onthuld

Nintendo Switch-versie Dying Light officieel onthuld

Techland heeft gisteren onthuld dat de eerste Dying Light naar Nintendo Switch komt.

In juli gingen er al geruchten over een Switch-versie van Dying Light. Het gaat om de Platinum Edition van de game, die eerder dit jaar al op pc, PlayStation- en Xbox-consoles uitkwam. Hierin zit de game en alle verschenen dlc.

De complete game moet daardoor volgens Techland meer dan honderd uur aan singleplayer gameplay bieden, alsmede de coöperatieve modus. Het spel komt zowel fysiek als digitaal uit. Meer informatie over de Switch-game, waaronder een releasedatum, volgt binnenkort.

De survivalhorrorgame met zombies verscheen oorspronkelijk in 2015 op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Techland heeft sindsdien de game ondersteund met diverse updates en extra content. Het bedrijf werkt inmiddels aan een vervolg, dat op 7 december uitkomt voor PS5, PS4, Xbox-consoles en pc.

De Switch-versie van de game werd gisteren tijdens een nieuwe Dying 2 Know-aflevering van Techland onthuld. De video, die hieronder te zien is, toont vooral meer beelden van Dying Light 2.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vraag me oprecht af hoe ze dit op de switch weten te draaien

0

@rreloaderr Met extreem veel pijn, moeite en geld. Modern Vintage Gamer (zelf een Switch developer en mede verantwoordelijk voor de recente Quake remaster) had recentelijk een Youtube video gemaakt waarin hij de teleurstelling over de oled versie uitsprak - een verhelderende video. Ik zou er naar linken, maar ja... gamer.nl . Video ID XYJOJj40ONQ.

0
test

@rreloaderr Wolfenstein 2, Doom (Eternal) en The Switcher 3 zijn allemaal heel goed te doen... Zolang je het niet gespeeld hebt op een ander systeem bij voorkeur. De remasters van wat oudere multiplat. titels zoals Alien Isolation, de Metro's, Bioshock, en van wat de techfreaks bij Digital Foundry laatst bevestigde, de Crysis collectie laten de oudere (console) versies met afstand achter zich. Dying Light is ook al wat jaartjes oud, dus zo verbazingwekkend is het allemaal niet meer, hoor. Met veel geoptimaliseer wat veel extra pijn en moeite kost, idd wat gombal de 2e onder me ook al zegt, blijft de ervaring vaak goed overeind is m'n indruk tot dusver. De Switch verkoopt als slagroomgebak en niet enkel aan kinderen of jongeren, dus dat steeds meer ontwikkelaars brengen nu iets oudere titels met volwassen leeftijdskeuring uit.. Ik vind het een prima zaak want het maakt de bibliotheek veel diverser.

0

Aanbevolen voor jou