Nieuws
Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports-update voegt opties voor voetbal en volleybal toe

Update komt op 27 juli uit

Geschreven door Michel Musters op
Op 27 juli komt er een gratis update voor Nintendo Switch Sports uit waarmee er meer opties voor de sporten voetbal en volleybal worden toegevoegd.

Na de update kunnen spelers de beenband (die ook bij Ring Fit Adventure wordt geleverd) gebruiken om een Joy-Con in te stoppen en hun trapmoves tijdens voetbalpotjes van vier tegen vier en één tegen één te gebruiken.

Verder moet de update ook Slide Attack- en Rocket Serve-moves aan volleybal toevoegen. In de Pro League worden de nieuwe S- en ∞-ranks toegevoegd voor online gamers.

Nintendo Switch Sports kwam afgelopen april uit en bevat zes sporten: voetbal, volleybal, tennis, bowlen, zwaardvechten en badminton. Aankomende herfst moet nog een gratis update verschijnen waarmee golf als speelbare sport wordt toegevoegd.

De game scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Gameplaytechnisch maakt Nintendo Switch Sports veel indruk; met name de subtiele aanpassingen in de terugkerende sporten voelen verfrissend aan. Daarnaast zijn badminton en voetbal uitstekende toevoegingen die niet hadden misstaan in het bewierookte origineel. Het totaalpakket voelt vooralsnog wel wat kaal, waardoor je iets te snel op de minder leuke sporten uitgekeken raakt."

Dit artikel delen:

Lees meer

'Ubisoft stelt Assassin's Creed-spin-off uit naar lente 2023' Thymesia uitgesteld naar 18 augustus
0

Reacties op: Nintendo Switch Sports-update voegt opties voor voetbal en volleybal toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.