Nieuws
Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch Sports-update met nieuwe features vandaag beschikbaar

Met onder andere nieuwe opties voor voetbal en volleybal

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo brengt vandaag update 1.2.0 voor Nintendo Switch Sports uit waarmee diverse nieuwe features worden toegevoegd.

Spelers kunnen na het downloaden de update de beenband (die ook bij Ring Fit Adventure wordt geleverd) gebruiken om een Joy-Con in te stoppen en hun trapmoves tijdens voetbalpotjes van vier tegen vier en één tegen één te gebruiken. Voorheen was dit alleen mogelijk bij directe vrije trappen.

Verder voegt de update ook Slide Attack- en Rocket Serve-moves aan volleybal toevoegen. In de Pro League worden de nieuwe S- en ∞-ranks toegevoegd voor online gamers. Tot slot heeft Nintendo allerlei kleine elementen binnen de game verbeterd om de ervaring gebruiksvriendelijker te maken. De volledige patch notes zijn hier te bekijken.

Nintendo Switch Sports kwam afgelopen april uit en bevat zes sporten: voetbal, volleybal, tennis, bowlen, zwaardvechten en badminton. Aankomende herfst moet nog een gratis update verschijnen waarmee golf als speelbare sport wordt toegevoegd.

De game scoorde een 7,5 op Gamer.nl: "Gameplaytechnisch maakt Nintendo Switch Sports veel indruk; met name de subtiele aanpassingen in de terugkerende sporten voelen verfrissend aan. Daarnaast zijn badminton en voetbal uitstekende toevoegingen die niet hadden misstaan in het bewierookte origineel. Het totaalpakket voelt vooralsnog wel wat kaal, waardoor je iets te snel op de minder leuke sporten uitgekeken raakt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nog meer setfoto's van de Fallout-televisieserie gelekt Multiversus-bèta behaalt meer dan 140.000 gelijktijdige spelers op Steam
0

Reacties op: Nintendo Switch Sports-update met nieuwe features vandaag beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.