Nintendo Switch nu in totaal meer dan PS4 verkocht in de VS

Nintendo Switch nu in totaal meer dan PS4 verkocht in de VS

De Nintendo Switch is in de Verenigde Staten in totaal meer verkocht dan de PlayStation 4.

Dat laat de Amerikaanse-marktonderzoeksorganisatie NPD Group weten. De console van Nintendo is ook de bestverkochte console in april en in heel 2022 tot nu toe. Alleen de PlayStation 2, Xbox 360 en Wii zijn in de VS in totaal meer verkocht - handhelds niet meegerekend.

Afgelopen week kondigde Nintendo al aan dat er wereldwijd 107,6 miljoen exemplaren van de Switch zijn verscheept. Wereldwijd heeft de Switch de PlayStation 4 nog niet ingehaald: die staat op 117 miljoen verscheepte exemplaren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Nintendo Switch nu in totaal meer dan PS4 verkocht in de VS" Ja je kunt nu gewoon op het strand gaan liggen en lekker door gaan gamen onder een parasol (niet dat ik dat ooit ga doen) maar het kan. De Switch wint door zijn veelzijdigheid en ontzettend veel goede games :P.

0

Als de switch nu ook nog qua graphics en fps kon strijden tegen xbox en ps had ik niks anders meer in huis. Netflix mag ook wel worden toegevoegd daar is de switch perfect voor en ja je kan bijna overal op streamen maar het is gewoon handig en makkelijk zeker omdat er jaren geleden al eens gezegd werd dat de app klaar is.

0
test

@sc00byd00die ik zag liever dat Xbox en Playstation ook (weer) een handheld uitbrachten. Concurrentie is goed.

0

Aanbevolen voor jou