Nintendo Switch debuteert op tv bij Jimmy Fallon | Gamer.nl

Nintendo Switch debuteert op tv bij Jimmy Fallon | Gamer.nl

Gisteren is bij de Amerikaans talkshow The Tonight Show Starring Jimmy Fallon de Nintendo Switch voor het eerst in actie getoond.

Te gast waren Reggie Fils-Aimé, Shigeru Miyamoto en Bill Trinen. Het softwarebedrijf was in eerste instantie bij Jimmy Fallon aanwezig om Super Mario Run te tonen, de smartphonegame die 15 december voor iOS verschijnt. Hierover wist Fils-Aimé te vertellen dat vanaf vandaag in Flagship Apple Store-ketens over de wereld een demo van de game te spelen is.

Nadat Fallon succesvol een level Super Mario Run had gespeeld was er "nog één verra ing," aldus Fils-Aimé. Uit een vraagtekenblok toverde de Nintendo-topman een werkende Nintendo Switch tevoorschijn, waarop Jimmy Fallon een gedeelte van The Legend of Zelda: Breath of the Wild kon spelen. Dit is voor het eerst dat een werkende versie van de Nintendo Switch aan het publiek getoond werd.

Nintendo heeft bekendgemaakt 12 januari meer informatie over de Switch te onthullen. De console verschijnt vooralsnog in maart 2017.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou