Nieuws
Nintendo QOL

Nintendo stelt plannen voor slaapsensor uit

President van Nintendo over Quality of Life-product

Geschreven door Lucas May op

Nintendo heeft hun plannen voor het uitgeven van een slaapsensor uitgesteld. Oorspronkelijk wilde de Japanse gameontwikkelaar een Quality of Life-product (QOL) voor april 2016 op de markt brengen.

Tatsumi Kimishima, de huidige president van Nintendo, zegt dat de plannen zijn uitgesteld: “We vinden dat we in de huidige staat geen product op de markt kunnen brengen dat omgaat met slaap en vermoeidheid. We geloven wel dat er potentie in de QOL-sector zit, daarom zullen we ontwikkeling in de toekomst blijven overwegen.”

Nintendo is eerder een partnerschap aangegaan met RedMed, een bedrijf dat contactloze medische sensors ontwikkelt voor de diagnose en behandeling van slaapkwalen. In 2009 toonde Nintendo op de E3 de Wii Vitality Sensor, die op de vinger moest worden bevestigd. Hier is na de aankondiging geen informatie over naar buiten gekomen.

Het is nog onbekend wanneer meer informatie gaat verschijnen over de QOL-producten van Nintendo. Op dit moment is de Japanse gamegigant druk bezig met de voorbereidingen van hun nieuwste console, de NX. De verwachting is dat de NX dit jaar nog wordt uitgebracht.

Bron: Nintendo Japan

Dit artikel delen:

Lees meer

The Flame in the Flood 24 februari beschikbaar voor pc, Mac en Xbox One Update Ark: Survival Evolved voegt anti-cheat software toe
2

Reacties op: Nintendo stelt plannen voor slaapsensor uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  clandestine666

  • 10 februari 2016 20:34
  Gelukkig maar, vind 't toch maar een soort stuiptrekking uit het Wii-tijdperk, ben blij dat Nintendo het (voorgoed, let maar op) in de koelkast heeft geparkeerd.

  Kom maar op met die NX!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • toeterbaas198219

  • 11 februari 2016 16:13
  Nintendo mag van mij helemaal uitstellen,
  Veel plezier van de Wiiu gehad maar echt de deur gewezen vanwege de slechte upcoming releases.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.