Nintendo, Sega en Namco ontwikkelen Triforce Board | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

3 van de grootste Japanse gamebedrijven hebben aangekondigd samen hardware te maken voor in de arcade. Het gaat om de bedrijven Nintendo, Sega en Namco. Vooral de laatste twee hebben een grote reputatie wat betreft arcadehallen en arcadegames. Het arcadeboard zal gebaseerd zijn op de hardware van de Nintendo GameCube, en de illustere naam 'Triforce Board' dragen, uiteraard wijzend op de succesvolle Zelda-serie van Nintendo. En 'tri' duid uiteraard ook op het aantal bedrijven dat meewerkt aan de ontwikkeling van dit board.

De samenwerking tu en de drie bedrijven is tot stand gekomen met als doel het uitwi elen van de kennis en ervaring.According to Nintendo's news release, this cooperative development will have the following aims:

1. Expansion of the video game market

2. Creation of a high cost-performance game development environment

3. Proposal of a completely new game system to expand play between the home and the arcadeOp 22 februari zal op de AOU2002 een prototype van het arcadeboard aan de wereld worden getoond.

Wat voor een games we kunnen gaan verwachten op het arcadeboard is nog niet bekend, vermoedelijk zullen we ook dingen in die trend horen op de AOU2002. Bij Planet GameCube hebben ze in ieder geval hun geld gezet op F-Zero Arcade. Zou leuk zijn .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou