Nintendo registreert handelsmerken voor Endless Ocean en Another Code | Gamer.nl

Nintendo registreert handelsmerken voor Endless Ocean en Another Code | Gamer.nl

Nintendo heeft in juli handelsmerken geregistreerd voor de games Endless Ocean en Another Code. Het Japanse bedrijf maakte dit op 31 juli openbaar.

Ontwikkelaar Arika bracht Endle Ocean in 2007 en 2008 uit voor de Nintendo Wii en werd verkocht in Japan en het Westen. In Japan is de game bekend onder de naam Forever Blue. Arika bracht ook een tweede deel uit voor de reeks met de naam Endle Ocean 2: Adventures of the Deep. In Endle Ocean zijn spelers scuba-duikers waar ze onderwater dieren en bezichtigingen moeten observeren en fotograferen.

Endle  Ocean

Ontwikkelaar Cing bracht Another Code: Two Memories in 2005 uit voor Nintendo DS. Daarnaast werd er nog een vervolg uitgebracht voor de Wii met de naam Another Code R: A Journey into Lost Memories. Deze game werd alleen uitgebracht in Japan en Europa. Cing sloot in 2010 zijn deuren vanwege een failli ement.

Het is niet duidelijk wat de reden is voor de registraties. Mogelijk zijn nieuwe delen van beide franchises in de maak of worden eerder uitgebrachte games opnieuw uitgebracht. Een andere mogelijkheid is dat Nintendo dit puur doet om hun intellectueel eigendom te beschermen.

Another Code R
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou