Nintendo registreert '3DSWare' als handelsmerk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De meest aannemelijke conclusie is dat 3DSWare een dienst wordt die te vergelijken valt met het bestaande WiiWare en DSiWare, waarmee gebruikers online games kunnen kopen. Andere handelsmerken die door Nintendo zijn geregistreerd zijn 3DSPlay, DSMovie en DSMagazine.

Hoewel Nintendo's president Satoru Iwata recentelijk meldde dat 3DS niet de formele naam is voor Nintendo's nieuwe handheld, doet het registreren van de twee handelsmerken vermoeden dat Nintendo overweegt deze naam te gebruiken. Tijdens de E3-beurs in juni gaat Nintendo meer bekendmaken over haar nieuwe handheld. Duidelijk is al dat de 3DS het mogelijk maakt om games in 3D te zien zonder dat daar een speciale bril voor nodig is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou