Nintendo-project maakt gebruik van connectie tussen Wii U en 3DS | Gamer.nl

Nintendo-project maakt gebruik van connectie tussen Wii U en 3DS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Nintendo's ontwikkelaars Shigeru Miyamoto en Shinya Takahashi melden dit aan IGN. De Wii U en 3DS kunnen verbinding met elkaar maken, onder andere om Mii's uit te wi elen, maar games maken hier nog geen gebruik van. Volgens het tweetal is Nintendo intern wel aan het experimenteren.

"Er zijn dingen waar we aan werken die we niet op E3 hebben laten zien", zo vertelt Takahashi. Meer details worden er niet gegeven, al denkt het duo dat gamers enthousiast worden als gamers weten wat voor game het is. "Het heeft te maken met Mario en Donkey Kong."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou