Nintendo plaatst vacatures voor nieuw Zelda-project | Gamer.nl

Nintendo plaatst vacatures voor nieuw Zelda-project | Gamer.nl

Nintendo heeft nieuwe vacatures geplaatst voor een nieuw Legend of Zelda-project. Het Japanse bedrijf plaatste deze vacatures op de href="https://www.nintendo.co.jp/jobs/project/kyoto_sec1.html#geo_zelda" rel="noopener noreferrer" target="_blank">officiële website</a>.

De vacatures betreffen posities voor het Legend of Zelda-team in Kyoto. Eén van de vacatures is bestemd voor een 3DCG-designer met de taak om 'topografie' te creëren voor dungeons in het nieuwe Zelda-project. Daarnaast krijgt de werknemer de opdracht om concepten en levels te ontwerpen voor de dungeons.

De tweede vacature beschrijft meer algemene werkzaamheden binnen het project. Zo is de positie bestemd voor het maken van algemene game content, zoals vijanden en omgeving.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Alhoewel er geen details worden gedeeld over het volgende project, is het aannemelijk dat het gaat om een volgende Zelda-game. De vorige game uit de Zelda-franchise, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, werd uitgebracht op 3 maart 2017. Daarmee bestaat de game in het voorjaar van 2019 twee jaar en is het logisch dat Nintendo ondertu en aan een volgende Zelda-game werkt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou