Nintendo overwoog Nintenhorse en Nintendolphin | Gamer.nl

Nintendo overwoog Nintenhorse en Nintendolphin | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendogs + Cats is het vervolg op Nintendogs, waarin spelers interactie kunnen hebben met honden. In Nintendogs + Cats kan er ook met katten gespeeld worden. "Tijdens de ontwikkeling van de 3DS-versie, kocht Miyamoto een kat", aldus Iwata. Dit gaf de doorslag voor het toevoegen van katten in de game in plaats van dolfijnen of paarden. Volgens producer Hideki Konno was de toevoeging van paarden bedoeld om de Europese markt aan te spreken.

Nintendogs + Cats komt in februari op de lancering van de 3DS in Japan uit en bevat onder andere camera support, waardoor de katten en honden in de game de gezichten van spelers kunnen herkennen. Andere games die met de 3DS lanceren in Japan zijn onder andere Super Street Fighter IV en Ridge Racer 3D. De 3DS moet ergens in maart in Europa uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou