Nintendo ontkent 4K Switch-geruchten

Nintendo ontkent 4K Switch-geruchten

Nintendo geeft aan momenteel niet aan een nieuw Nintendo Switch-model te werken, en dat de Switch Oled het enige nieuwe model is waar ze zich op focussen.

Eerder deze week claimde Bloomberg dat minstens elf ontwikkelstudio's development kits hebben waarmee een resolutie van 4K wordt ondersteund voor Nintendo Switch-games. Dit zou betekenen dat een sterker 'Pro'-model van de Switch in ontwikkeling is.

Nintendo was er als de kippen bij om dit gerucht te ontkennen, door via Twitter aan te geven dat dit artikel onjuiste informatie bevat.

Nadat de Nintendo Switch Oled werd aangekondigd, viel het een tijdje stil rondom de voorheen constante Switch Pro-geruchten. Nu lijkt het dus weer aan te wakkeren. Ondanks dat Nintendo het ontkent, is de kans dus nog steeds aanwezig dat er wellicht volgend jaar alsnog een krachtiger model van de Switch op de markt verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nintendo maakt geen dingen die mensen willen. Nintendo maakt dingen waarvan we niet eens wisten dat we het wilden.

0
test

@-JK- Hahah mooi gezegd. Maar dat is wel een succesvolle formule.ook met dezelfde insteek zoals Steve Jobs de eerste iPhone uitbracht: niemand had het nodig omdat iedereen al een gewone gsm had, maar er was wel een markt die het toen wilde, zelfs als ze daarvoor dachten dat dat niet was. Dus met die gedachte zijn dat hele succesvolle concepten als ze ook goed uitgevoerd worden.

0
test

Nou ik denk dat Nintendo wel aan een 4K werkt. Maar niet in deze generatie. En dat kan ook best zijn dat er al bedrijven zijn die daar ook al mee bezig zijn kwa software. Nu is de switch 4,5 jaar oud. Dus zegt dat die nog 3 jaar meegaat en dat dan een opvolger komt. Dat zal ongetwijfeld een 4K switch model zijn, en als daar op dag 1 meer software voor moet zijn dat de originele switch lancering waar enkel Zelda een grote titel was, dan moet daar nu al wat studio’s mee bezig zijn. En als ze het concept switch min of meer hetzelfde houden maar enkel de grote upgrade kwa snelheid en gfx dan kunnen studio’s nu ook al een begin maken als de architectuur hetzelfde wordt. Dus ik kan me niet indenken dat nintendo hier niet mee bezig is. Maar ze liegen niet, want ik geloof meteen dat het niet de switch is. Niet de huidige reeks en de opvolger zal wel een ander naam krijgen of een nummer erachter.

0

Aanbevolen voor jou