'Nintendo onthult titel Breath of the Wild-vervolg tijdens komende Direct'

'Nintendo onthult titel Breath of the Wild-vervolg tijdens komende Direct'

Nintendo zou tijdens een volgende Nintendo Direct de titel van het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild onthullen.

Die geruchten brengt Jeff Grubb de wereld in. Eerder meldde hij al dat de nieuwe Nintendo Direct zich met name op Zelda focust en dat onder andere de HD-versies van Twilight Princess en Wind Waker worden onthuld voor de Nintendo Switch. Nu doet hij daar nog een schepje bovenop door in gesprek met

Watch on YouTube

te zeggen dat de titel van de sequel wordt onthuld. "Het is mij gesuggereerd dat dat gaat gebeuren", vertelt hij.

Eerder waren er al geruchten over de naam van de nieuwe Zelda. Journalist Paul Gale claimde dat de game Breath of Duality gaat heten. Volgens hem zou de subtitel Breath of Duality slaan op diverse aspecten van de game: "Dualiteit tussen de mogelijkheden van personages, gameplay op het land en op zwevende eilanden, het verleden en het heden, licht en duisternis, en ga zomaar door."

Het vervolg op Zelda: Breath of the Wild is al een paar jaar geleden aangekondigd. Nintendo refereerde toen naar het spel als 'het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild.' In maart werd bekend dat de game is uitgesteld naar het voorjaar van 2023.

Het is nog niet duidelijk wanneer de volgende Nintendo Direct wordt uitgezonden. Insider NateTheHate2 claimt dat dat deze maand nog gaat gebeuren. Een exacte datum noemde hij echter niet, maar in het verleden had de twitteraar het vaker bij het juiste eind als het gaat om geruchten uit de game-industrie. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Heel eerlijk voor mij hoef ik niet zo zeer van personages te wisselen. In Breath of the Wild vond ik het heerlijk om met Link elke keer weer nieuwe dingen te ontdekken. Anders heb je straks weer van die barrieres dat je daar alleen naartoe kan met dat personage. De naam lijkt mij erg logisch en ook een mooie naam. Verder hoop ik ook nog iets meer gameplay beelden te zien. Hoop ook echt dat Wind Waker juist is want dan ga ik die zeker halen. Nooit de kans gehad om het te spelen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou