Nintendo onthult Hyrule Warriors: Age of Calamity

Nintendo onthult Hyrule Warriors: Age of Calamity

Nintendo heeft Hyrule Warriors: Age of Calamity onthuld. De game verschijnt 20 november op Nintendo Switch.

Age of Calamity wordt ontwikkeld door Koei Tecmo en speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule.

De ontwikkelaar benadrukt dat het nauw samenwerkt met Nintendo op het gebied van gameplay en dialogen. Behalve de traditionele hack 'n slash-gameplay lossen spelers ook puzzels op en spelen ze nieuwe vaardigheden vrij. Ook zijn bekende personages als Link, Zelda en de vier Champions uit Breath of the WIld Speelbaar.

Zelda-producer Eiji Aonuma zegt ook dat fans nog even moeten wachten op updates rondom Breath of the Wild zodat Nintendo 'de wereld die spelers eerder verkenden nóg indrukwekkender kan maken'.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt op 20 november voor Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Hyrule Warriors
Hyrule Warriors
Hyrule Warriors

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Niet in geïnteresseerd. Als het nou een prequel was ipv spin-off dan washet anders geweest.

0
test

@RWinV Het is een prequel in een warriors jasje. De game vertelt het verhaal over wat er zich 100 jaar voor de gebeurtenissen van BotW heeft afgespeeld. Deze HW is canon. De eerste (incl. heruitgaves) niet.

0
test

@RWinV Het is dan ook een prequel. Niet in gameplay, maar moet een prequel dan hetzelfde sausje gebruiken? Maar je hebt wel gelijk dat het een spin off is kwa gameplay. Maar niet kwa verhaal. Deze zal mogelijk ook echt in de (behoorlijk vage) canon komen van de serie. Maar ik kan me zeker indenken dat je niet geïnteresseerd bent. Het warriors genre is niet voor iedereen denk ik.

0
test

Oke Nintendo, Oke, je wint, TAKE MY MONEY ALREADY :D

0

Aanbevolen voor jou