Nieuws

Nintendo onthult details over beloningen in My Nintendo

Daarnaast lanceringstrailer voor Miitomo

Geschreven door Aida . op

Nintendo heeft de eerst groep beloningen voor hun nieuwe programma My Nintendo bekendgemaakt. De details laten zien hoeveel punten iemand krijgt op basis van wat ze doen. 

In My Nintendo verzamelen gebruikers punten, welke zij kunnen gebruiken voor gratis game downloads en kortingen. Punten worden verzameld door onder andere spellen te spelen, een Nintendo Account aan te maken en door Miitomo te spelen, Nintendo’s eerste smartphone app.

Het kopen van games geeft de gebruiker Gold Points die gebruikt kunnen worden. Het regelmatig gebruiken van Miitomo geeft de gebruiker Platinum Points. In Japan kunnen deze punten onder andere worden gebruikt om Donkey Kong Country Returns en Super Mario 64 voor Wii U te verkrijgen.

In de lijst van verkrijgbare games in Japan op dit moment staat ook de titel My Nintendo Picross: The Legend of Zelda: Twilight Princess voor Nintendo 3DS. Deze is te verkrijgen in ruil voor 1000 Platinum Points. De Picross-titel lekte al eerder uit, maar was tot nu toe nog niet bevestigd.

Nintendo heeft ook een nieuwe trailer voor Miitomo vrijgegeven, ter ere van de lancering van de app in Japan. De app verschijnt later deze maand in Europa en is free-to-play. Miitomo wordt beschikbaar voor iOS en Android. 

Bron: Siliconera

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon-games 279 miljoen keer verkocht Met deze software leer je om 3D-modellen of 2D-sprites te maken
0

Reacties op: Nintendo onthult details over beloningen in My Nintendo

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.