Nintendo: 'Online dienst voor Switch biedt aantrekkelijke producten' | Gamer.nl

Nintendo: 'Online dienst voor Switch biedt aantrekkelijke producten' | Gamer.nl

Tijdens een recente href="https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2018/180210e.pdf">investeerdersbijeenkomst </a>heeft Nintendo-president Tatsumi Kimishima gezegd dat de aankomende online dienst voor de Switch het wachten waard wordt.

Toen Kimishima werd gevraagd hoe het bedrijf de dienst aantrekkelijk maakt voor het publiek zei hij dat Nintendo bepaalde ‘producten’ zal bieden die bij gamers in de smaak vallen.

“We hebben wat ideeën voor hoe we Nintendo Switch Online aantrekkelijk kunnen maken als een betaalde dienst. Ik denk dat onze volgende aankondiging het wachten waard wordt.”

Recent werd bekend dat de releasedatum voor de dienst is verplaatst naar september 2018. Inmiddels is de Nederlandse pagina online verschenen, waarin wordt vermeld dat een abonnement 19,99 euro per jaar kost. Hiermee kunnen spelers online gamen, krijgen ze kortingen in de Nintendo eShop en worden retrogames beschikbaar gesteld.

In de bijeenkomst werd ook gesproken over andere onderwerpen. Onder andere werden er vragen beantwoord over Nintendo Labo en de toekomst van de Switch en mogelijke toekomst van een Super Mario-animatiefilm.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou