Nieuws
Zelda

Nintendo nodigt 500 fans uit om nieuwe Zelda in New York te spelen

Ook oostkust kan Zelda spelen tijdens E3

Geschreven door Lucas May op

Nintendo geeft vijfhonderd fans de kans om de nieuwe The Legend of Zelda voor Wii U te spelen tijdens de aankomende E3. Het evenement vindt plaats bij de Nintendo Store in New York.

De geselecteerde fans kunnen de nieuwe Zelda-game spelen in de Nintendo Store van 14 tot 19 juni. Drie dagen van tevoren kunnen fans in de rij gaan staan om een polsbandje te verkrijgen. Nintendo heeft alle benodigde informatie beschikbaar gesteld op Facebook.

Tevens worden gameplaybeelden van de nieuwe The Legend of Zelda gelivestreamd vanaf de Nintendo stand op de E3-beursvloer in Los Angeles. De beelden worden op een groot scherm in de Nintendo Store geprojecteerd op 14 juni van 12 tot 3 uur 's middags lokale tijd.

De nieuwe Legend of Zelda moet begin volgend jaar uitgebracht worden voor zowel Wii U als de nog te onthullen NX. Meer informatie over de NX wordt later dit jaar verwacht. Nintendo heeft aangekondigd om geen details over de nieuwe console op de aankomende E3 te delen omdat ze de focus op de nieuwe Zelda willen leggen.

Bron: Business Wire

Dit artikel delen:

Lees meer

Mirror's Edge tv-serie op komst Nieuwsanalyse: Prey 2 ten prooi gevallen aan onenigheid?
0

Reacties op: Nintendo nodigt 500 fans uit om nieuwe Zelda in New York te spelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.