Nintendo niet tevreden over eigen online diensten | Gamer.nl

Nintendo niet tevreden over eigen online diensten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Satoru Iwata, de president van Nintendo, geeft als reactie op de vraag hoe hij vooruitgang in de online-aspecten van Nintendo's producten voor zich ziet: "Natuurlijk ben ik me bewust van de kritiek, die stelt dat de online functionaliteit van Nintendo achterloopt op de concurrentie of dat er in zijn geheel iets aan ontbreekt. Ik kan stellen dat we momenteel inderdaad niet tevreden zijn met hoe onze online diensten ervoor staan en we zijn bezig om hier verbetering in aan te brengen."

Iwata plaatst bij deze opmerking nog wel een kanttekening. "Aan de andere kant denk ik niet dat online gameplay iets moet zijn waar we bij elk product tijd en moeite in gaan steken. Ik ben juist van mening dat het creëren van een unieke offline-speelervaring één van Nintendo's specifieke kwaliteiten is."

Nintendo gaat in de toekomst per product bekijken of het investeren in het opzetten van een goede online functionaliteit belangrijk is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou