Nintendo Land aangekondigd voor Wii U | Gamer.nl

Nintendo Land aangekondigd voor Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze attracties zijn gebaseerd op bekende Nintendo-games, compleet met de bekende personages en artwork. Nintendo heeft vijf attracties geneoemd: The Legend of Zelda: Battle Quest, Animal Cro ing: Sweet Day, Luigi’s Ghost Mansion – Haunted Hijnks, Donkey Kong Crash Course en Takamaru’s Ninja Castle. In die laatste game moeten spelers ninjasterren op doelen afschieten die op het scherm verschijnen. Het De ninjasterren moeten vanaf de Wii U GamePad afgeschoten worden. Andere attracties zijn onder andere gebaseerd op Metroid, Metro, Pikmin en Kid Icarus.

Nintendo’s directeur van Nintendo of America, Reggie Fils-Aime zegt dat Nintendo Land voor de Wii U is, wat Wii Sports was voor de Wii: een game die iedereen direct moet overtuigen van de kwaliteiten van de spelcomputer. De game komt tegelijk uit met de Wii U, eind dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou