Nieuws

Nintendo lanceert vouchers voor Switch-spellen

Bespaar 20 euro of meer

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Nintendo heeft Game Vouchers gelanceerd voor Switch-spellen. Met de vouchers, die 12 maanden geldig zijn, kan 20 euro of meer worden bespaard.

Nintendo heeft aangekondigd dat het vouchers gaat verkopen, welke ingewisseld kunnen worden downloadbare versies van Nintendo Switch-spellen. De Game Vouchers, die alleen beschikbaar zijn voor leden van Nintendo Switch Online, worden in sets van twee verkocht en kosten samen 99 euro.

De Game Vouchers van Nintendo zijn 12 maanden geldig vanaf de dag dat deze worden gekocht. Naast een aantal grote Switch-titels, waaronder The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Smash Bros. Ultimate, kunnen de vouchers ook worden gebruikt om aankomende games te reserveren. Bekijk hier een overzicht van de Nintendo Switch-spellen die op dit moment aangeschaft kunnen worden met een Game Voucher.

Nieuwe grote spellen voor de Nintendo Switch kosten meestal 59,99 euro, wat betekent dat spelers 20,98 euro kunnen besparen met behulp van de Game Vouchers. In het geval van Breath of the Wild en Smash Ultimate, welke beide 69,99 euro kosten in de Nintendo eShop, loopt deze besparing zelfs op naar 40,98 euro. Hierbij moet wel worden vermeld dat deze twee spellen ook goedkoper te verkrijgen zijn bij de Nederlandse retailers.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: John Wick-outfit en spelmodus nu beschikbaar in Fortnite SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech komt naar pc op 31 mei
1

Reacties op: Nintendo lanceert vouchers voor Switch-spellen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 16 mei 2019 15:20
    Zoals t artikel al zegt, meestal zijn de retailers goedkoper. Dit gaat m niet worden voor mij.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.