Nintendo lanceert vouchers voor Switch-spellen

Nintendo lanceert vouchers voor Switch-spellen

Nintendo heeft Game Vouchers gelanceerd voor Switch-spellen. Met de vouchers, die 12 maanden geldig zijn, kan 20 euro of meer worden bespaard.

Nintendo heeft aangekondigd dat het vouchers gaat verkopen, welke ingewisseld kunnen worden downloadbare versies van Nintendo Switch-spellen. De Game Vouchers, die alleen beschikbaar zijn voor leden van Nintendo Switch Online, worden in sets van twee verkocht en kosten samen 99 euro.

De Game Vouchers van Nintendo zijn 12 maanden geldig vanaf de dag dat deze worden gekocht. Naast een aantal grote Switch-titels, waaronder The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Smash Bros. Ultimate, kunnen de vouchers ook worden gebruikt om aankomende games te reserveren. Bekijk hier een overzicht van de Nintendo Switch-spellen die op dit moment aangeschaft kunnen worden met een Game Voucher.

Nieuwe grote spellen voor de Nintendo Switch kosten meestal 59,99 euro, wat betekent dat spelers 20,98 euro kunnen besparen met behulp van de Game Vouchers. In het geval van Breath of the Wild en Smash Ultimate, welke beide 69,99 euro kosten in de Nintendo eShop, loopt deze besparing zelfs op naar 40,98 euro. Hierbij moet wel worden vermeld dat deze twee spellen ook goedkoper te verkrijgen zijn bij de Nederlandse retailers.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zoals t artikel al zegt, meestal zijn de retailers goedkoper. Dit gaat m niet worden voor mij.

0

Aanbevolen voor jou