Nintendo lanceert deze zomer mogelijk twee nieuwe Switch-modellen

Nintendo lanceert deze zomer mogelijk twee nieuwe Switch-modellen

The Wall Street Journal claimt dat Nintendo deze zomer mogelijk al twee nieuwe Switch-modellen lanceert.

De website zegt dat te hebben gehoord van mensen die zijn betrokken bij de situatie. Eén nieuwe versie zou nieuwe mogelijkheden bieden voor de fanatiekere gamers, maar is niet zo krachtig als een PlayStation 4 Pro of Xbox One X. Volgens The Wall Street Journal zouden de leveranciers van onderdelen en ontwikkelaars al toegang hebben tot een prototype van de console.

De andere versie van de Switch waar Nintendo aan werkt, zou een goedkopere optie zijn van de Switch. Nintendo zou deze versie als de echte opvolger van de 3DS beschouwen. De bronnen van The Wall Street Journal melden verder dat de nieuwe versies van de Switch een zichtbaar ander design hebben die "je zullen verrassen".

Nintendo heeft nooit bevestigd dat er nieuwe versies van de Switch in de maak zijn. Het apparaat is inmiddels meer dan twee jaar verkrijgbaar en een commercieel en kritisch succes. Later dit jaar staan er games als Pokémon Sword en Shield, Animal Crossing en The Legend of Zelda: Link's Awakening op stapel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hmm lijkt me een beetje vroeg in de levensfase voor een upgrade. Budget model is prima, dat zou gezinnen met meerdere kinderen of mensen met een lager budget ook spelen. Als er wel een upgrade versie komt, weet ik nog niet wat ik ga doen. Ligt er een beetje aan wat de verschillen en de prijs zijn. Als ik een 2de koop dan maak ik of 1 van mijn vrienden blij met een nieuwe oude Switch of ik gebruik hem puur voor homebrew.

0
test

Gaat dit de norm worden, na twee jaar upgrades uitbrengen? Zoja, dan koop ik niks meer bij de release.

0

@Devenace Ik hoop het niet... Ik heb persoonlijk een zwak voor Nintendo dus de kans dat ik een nieuwe haal is zeker aanwezig maar als dat een jaar later zou zijn, zou ik dat niet erg vinden... Merk wel dat mij joy cons af en toe last krijgen van driften... Ik merk het voornamelijk bij Mario Party (omdat ik de rest met de pro controller speel) dus als het gerucht van de nieuwe correct is, hoop ik dat ze meteen dit soort problemen meenemen.

0

Aanbevolen voor jou