Nintendo kondigt Wii Party aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wii Party lijkt een mix te worden van Wii Sports en Mario Party. In plaats van personages uit de Mario-wereld selecteren de spelers hun eigen Mii. Spelers bevinden zich op een reusachtig spelbord waar zoveel mogelijk minigames gewonnen moeten worden om punten te scoren. Minigames zijn ook afzonderlijk te spelen via een menu. "We ontwikkelen het spel met als doel iedere speler een minigame te geven die hij of zij leuk vindt", aldus Iwata.

Nintendo's president meldt ook dat er in de Verenigde Staten, Japan en delen van Europa bij elkaar 160 miljoen Mii's zijn gemaakt. "Dit maakt het een natuurlijke stap voor Mii-personages om in een game zoals Wii Party te verschijnen." De game moet in dit fiscale jaar, dat loopt tot eind maart 2011, verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou