Nintendo kondigt nieuwe games voor de Wii aan* | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Nintendo heeft op een persconferentie vanmorgen in Japan een aantal nieuwe games voor de Wii aangekondigd, waaronder Punch-Out en Sin & Punishment 2.

De games die het Japanse bedrijf aankondigde, zijn Punch-Out, eenWii-versie van Another Code (een point & click-adventure op de DSwaarin een meisje naar een eiland reist om daar haar vader te vinden),Dynasty Warriors en Sin & Punishment 2. Waarvan de laatste eenvervolg is op de Nintendo 64-shooter Treasure die nooit in Europa werd uitgegeven. Je kunt de game inmiddels wel op de VirtualConsole van de Wii downloaden.

Terwijl Nintendo zich op de afgelopen E3-show vooral richtte op games voor het algemene publiek, zoals Wii Music, heeft het bedrijf de persconferentie van vanmorgen gebruikt om vooral aankondigingen voor de hardcore markt te doen. Vooralsnog zijn er geen screenshots van de aangekondigde games beschikbaar.

Update: Twee andere Wii-games die tijdens de persconferentie zijn aangekondigd en in 2009 uitkomen zijn Forever Blue 2: Beautiful Ocean en Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou