Nieuws
Tetris 99

Nintendo kondigt eerste Tetris 99-toernooien aan

Spelers kunnen Nintendo Gold Points winnen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Vanaf 8 maart vinden de eerste Tetris 99-toernooien plaats. Spelers in Europa die minimaal één overwinning behalen, maken kans op 999 Nintendo Gold Points.

In februari werd Tetris 99 aangekondigd tijdens een Nintendo Direct. Mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement konden de battle royale-game, waarin Tetris wordt gespeeld tegen 98 andere mensen, diezelfde dag nog downloaden en spelen.

Nintendo heeft nu de eerste twee toernooien aangekondigd voor Tetris 99. In de Verenigde Staten, Canada en Mexico kunnen spelers meedoen met de Maximus Cup, die plaatsvindt van 8 tot en met 10 maart. Tijdens het evenement krijgen spelers een 'Tetris Maximus' wanneer gewonnen wordt in de standaard spelmodus van het spel. De 999-spelers die aan het einde van het toernooi het meeste aantal overwinningen hebben verzameld, winnen 999 Nintendo Gold Points.

In Europa begint op 8 maart het Tetris 99 Grand Prix-toernooi, dat anders werkt dan het Noord-Amerikaanse evenement. Vanaf 14:00 uur Nederlandse tijd hebben spelers tot en met 11 maart 8:00 uur de tijd om minimaal één overwinning te behalen in de standaardmodus van Tetris 99. Spelers die het lukt om een ronde winnen maken kans om een van de 999 winnaars te worden van 999 Nintendo Gold Points. Deze winnaars worden willekeurig gekozen.

Tetris 99

De gelukkige winnaars van de toernooien worden geïnformeerd via e-mail en een notificatie op My Nintendo. Binnen een week na afloop van de evenementen worden de Nintendo Gold Points, waarmee digitale aankopen kunnen worden gedaan op de Nintendo Switch, toegedeeld aan de accounts.

Tetris 99 is gratis te spelen voor Nintendo Switch Online-leden op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Yakuza-spin-off Judgement lanceert in juni The Division 2 krijgt alvast een lanceringstrailer
1

Reacties op: Nintendo kondigt eerste Tetris 99-toernooien aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • EdwinVP

    • 6 maart 2019 15:51
    Ow dit is dan wel heel leuk, moet kunnen om eens te winnen. Ik pak m'n Switch er weer bij, ff oefenen. Wel jammer dat de regels in Europa weer anders zijn. Iemand die heel goed is kan dus nog buiten de boot vallen…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.