Nieuws
New 3DS

Nintendo kondigt 3DS-games en releasedata aan

Kirby, Ever Oasis, Miitopia, Hey! Pikmin en meer

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo heeft diverse 3DS-games en releasedata voor 3DS-games aangekondigd tijdens de Direct-uitzending afgelopen nacht, waaronder Miitopia, drie Kirby-games en Hey! Pikmin.
Miitopia was al verkrijgbaar in Japan, maar komt ergens later dit jaar ook naar het westen voor 3DS. De rpg laat Mii-personages rondreizen en vijanden verslaan, jagen op schatten en nieuwe gebieden verkennen. Gevechten zijn turn-based.
Nintendo kondigde tevens drie nieuwe Kirby-games aan om de vijfentwintigste verjaardag van het personage te vieren. De drie games moeten dit jaar naar 3DS komen. Team Kirby Clash Deluxe is exclusief voor de eShop en bevat vier Kirby's met verschillende krachten die tegen gigantische vijanden vechten. Men kan gratis beginnen aan de game, die nu verkrijgbaar is, maar diverse elementen kosten wel geld.


Kirby's Blowout Blast moet deze zomer op de eShop verschijnen en heeft meer dan vijfentwintig 3D-gebieden waarin spelers rond kunnen lopen. Tot slot komt er rond de feestdagen een nieuwe multiplayer-actiegame rondom Kirby naar de 3DS, al heeft deze game nog geen naam.

De al eerder getoonde platformgame Hey! Pikmin draait om Captain Olimar die op avontuur gaat samen met de Pikmin. Spelers moeten verschillende Pikmin gooien met het touchscreen van de 3DS om zo puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. De game verschijnt op 28 juli, evenals een nieuwe amiibo. De game heeft geen 3D-opties en kan dus alleen in 2D worden gespeeld op 3DS.
De Japanse rpg Ever Oasis, gemaakt door de bedenker van de Mana-reeks, komt op 23 juni naar de 3DS.

Lady Layton: The Millionaire Ariadone's Conspiracy komt 20 juli uit op de Nintendo 3DS in Japan. Lady Layton is de dochter van Professor Layton. Een Westerse releasedatum is nog niet aangekondigd.

Tot slot werd ook de derde Boxboy-game, genaamd Bye-Bye Boxboy!, aangekondigd. Dit laatste deel in de puzzel-platformer is nu beschikbaar op de eShop van de 3DS. Tevens zijn er demo's voor alle drie de games beschikbaar.

Al het nieuws van de Nintendo Direct:

Dit artikel delen:

Lees meer

Shmup Sine Mora EX komt deze zomer naar Switch Releasedata Splatoon 2 en Arms bekend
1

Reacties op: Nintendo kondigt 3DS-games en releasedata aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Qlimax

    • 13 april 2017 09:39
    Doe mij Hey! Pikmin maar.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.