Nintendo komt mogelijk met Mario Maker | Gamer.nl

Nintendo komt mogelijk met Mario Maker | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op de foto is te zien hoe de Nintendo-stand voor de E3 volgende week wordt opgebouwd. Een game genaamd Mario Maker is duidelijk te zien, met een illustratie van een Mario-level die lijkt op Super Mario Bros. op de NES. Mogelijk gaat het om een game waarin spelers hun eigen Mario-levels kunnen maken en online kunnen delen.

Op de foto is niet te zien of het om een 3DS- of Wii U-game gaat. Nintendo's digitale evenement, dat ter vervanging voor de traditionele E3-persconferentie dient, wordt aankomende dinsdag uitgezonden. Deze is ook te volgen op Gamer.nl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou