Nintendo komt met zestien nieuwe parkoersen voor Mario Kart 8 | Gamer.nl

Nintendo komt met zestien nieuwe parkoersen voor Mario Kart 8 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het eerste pakket verschijnt in november en heet het 'The Legend of Zelda X Mario Kart 8'-pakket. Hierin zitten twee nieuwe cups, wat resulteert in acht nieuwe racebanen. Ook bevat de dlc Tanooki Mario, Cat Peach en Link als speelbare personages en vier nieuwe voertuigen.

Het tweede dlc-pakket komt in mei 2015 en voegt wederom acht nieuwe tracks en vier nieuwe voertuigen. Daarnaast bevat het pakket de Animal Cro ing Villager, Isabelle en Dry Bowser als speelbare personages. Elk pakket kost 8 euro (of 12 euro als beide tegelijkertijd worden aangeschaft). Mensen die beide pakketten kopen onvangen acht verschillend gekleurde Yoshi's en acht verschillend gekleurde Shy Guys om mee te racen.

Meer informatie over de in totaal zestien nieuwe parkoersen is nog niet bekend. Nintendo heeft wel bevestigd dat er banen komen gebaseerd op Zelda en Animal Cro ing, en in screenshots op de Engelse Nintendo-website zijn parkoersen gebaseerd op F-Zero en Excitebike te zien. Ook is er een retrotrack te zien in de vorm van Wario's Gold Mine uit Mario Kart Wii.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou