Nintendo komt met tijdelijke oplossing voor bug in Skyward Sword | Gamer.nl

Nintendo komt met tijdelijke oplossing voor bug in Skyward Sword | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bug komt alleen maar voor als spelers een aantal acties in een specifieke volgorde uitvoeren, binnen de quest genaamd Song of the Hero. Wie dit per ongeluk doet, kan niet meer met zijn of haar savegame verder spelen. Wel is het dan nog mogelijk om met een eerdere save verder te gaan. Als er maar één savebestand is aangemaakt, dan moet er opnieuw begonnen worden. 

In een e-mail aan een aantal gebruikers die contact hadden opgenomen met de uitgever, legt Nintendo uit dat er momenteel nog geen concrete oplo ing voorhanden is. Wel kan de bug vermeden worden door de desbetreffende quest in een andere volgorde te doen. Het gaat hierbij om de sequentie waarin de Thunder-, Fire- en Water Dragon worden verslagen. Op een verkeerd moment met een computergestuurd personage praten veroorzaakt daarbij de bug.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou