Nintendo: 'Goedkope mobiele games gevaar voor industrie' | Gamer.nl

Nintendo: 'Goedkope mobiele games gevaar voor industrie' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik denk dat goedkope games die voor de consument wegwerpbaar zijn vandaag de dag het grootste risico zijn voor onze game-industrie", zegt Fils-Aime tegen GameTrailers in reactie op de vraag of de prijs-kwaliteit-verhouding tu en Nintendo 3DS-games, die ongeveerd 40 euro kosten, en App Store-applicaties, die vaak één of twee euro kosten, wel in evenwicht zijn.

"Angry Birds is een geweldige ervaring, maar dat is er slechts een tegenover duizenden andere games die voor een of twee dollar volgens mij een mentaliteit creëren onder consumenten dat gamecontent altijd slechts twee dollar zou moeten kosten." Fils-Aime voegt daar aan toe dat gezien de kwaliteit van bepaalde games twee dollar soms nog teveel is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou