Nintendo: 'Geen tijd voor Europese release The Last Story' | Gamer.nl

Nintendo: 'Geen tijd voor Europese release The Last Story' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben op dit moment zoveel op de planning staan en het eerste kwartaal is heel belangrijk voor ons. Kirby's Epic Yarn is op dit moment onze meest belangrijke titel", aldus Nintendo's David Yarnton.

Ook geeft Nintendo aan dat er veel dialoog in The Last Story zit en dat ze de games in verschillende talen moeten produceren wanneer ze het spel in Europa willen uitbrengen. "Als we naar Europa brengen moeten we het ook echt in heel het continent uitbrengen. Dus dan moeten we het spel ook in verschillende talen ontwikkelen. Het moet wel haalbaar zijn", aldus Yarnton. Nintendo meldt dat de aankomende lancering van de 3DS ook een reden is om niet meer werk in The Last Story te steken.

Eerder werd al bekend dat The Last Story waarschijnlijk niet in Europa uit zou komen. Het stelt veel gamers in Europa en de Verenigde Staten teleur dat de game vooralsnog exclusief voor Japan blijft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou