Nintendo-games mogelijk toch vertraging opgelopen

Nintendo-games mogelijk toch vertraging opgelopen

First party Nintendo-games hebben mogelijk toch vertraging opgelopen door de pandemie. Dat blijkt uit een opnieuw vertaalde uitspraak van general manager Shinya Takahashi.

Een paar weken geledensprak Takahashi zich uit over de impact van het coronavirus bij de Japanse gamegigant. Bij de eerste vertaling leek het erop dat Takahashi zei dat Nintendo geen vertraging verwachtte. Uit een nieuwe vertaling blijkt juist dat er het tegenovergestelde gezegd is. Daarin zegt Takashi namelijk dat het bedrijf mogelijk problemen ondervindt omdat ontwikkelteams nu vanuit huis werken in plaats van op kantoor.

“Dit zorgt ervoor dat wij mogelijk niet onze producten kunnen uitbrengen op de momenten waarop we eerst gepland hadden”, zei Takahasi. “Nintendo zal blijven doorgaan met het uitvoeren van bedrijfsplannen om producten aan onze consumenten te leveren, terwijl we voor een veilige werkomgeving zorgen voor onze werknemers.” Een video over de nieuwe vertaling is hieronder te bekijken.

Afgelopen maandag werd een Nintendo Direct Mini uitgezonden, die niet veel inzicht gaf in de plannen voor het najaar van de Nintendo Switch. Het is op dit moment nog niet duidelijk welke first party-games Nintendo dit jaar nog wil uitbrengen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die laatste zin, omg. Deze Direct Mini ging over 3th party games, zoals was aangekondigd. Goeie journalistiek guys!

0
test

@Baukereg Een stuk van de tekst was weggevallen bij het publiceren. Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb het aangepast. Bedankt voor het opmerken :)

0
test

Waarom zegt Nintendo altijd iets en dan een paar weken verder zeggen ze weer wat anders... Gekke Japanners :p

0

Aanbevolen voor jou