Nintendo gaat winkel openen in Tokio

Nintendo gaat winkel openen in Tokio

Nintendo-directeur Shuntaro Furukawa heeft aangekondigd dat het bedrijf rond de herfst dit jaar een winkel gaat openen in de Japanse hoofdstad Tokio.

Furukawa vertelt dat de winkel een brug moet worden tussen klanten en Nintendo, waar mensen ongeacht hun leeftijd, geslacht en ervaring met spellen zich kunnen vermaken. "Naast het verkopen van consoles, software en merchandise, willen we ook evenementen gaan organiseren en games spelen".

Nintendo Tokyo

Ondanks dat Nintendo is opgericht in Japan en het hoofdkantoor zich hier bevindt, zal dit pas de eerste officiële Nintendo winkel worden in het land. Wel zijn er meerdere Pokémon Centers, winkels voor Pokémon-merchandise, in Japan. In New York is al een officiële Nintendo-winkel, deze bestaat sinds 2005 en is tot nu toe de enige ter wereld.

De winkel zal worden gebouwd in het gerenoveerde Shibuya Parco-complex. Dit gebouw wordt in de herfst later dit jaar heropend, waarschijnlijk tegelijkertijd met de nieuwe Nintendo-winkel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er steriel clean uit op de foto, een zaakje waar je een pluche 20cm Yoshi kan aanschaffen voor 39,95 ;) Zou leuk zijn als ze daar een retro based iets zouden neerzetten zoals het herladen van je diskdrive games.

0

Aanbevolen voor jou