Nintendo financiële resultaten - Niet vergeten! | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De New 3DS ging 580.000 keer over de toonbank, van de New 3DS XL verkocht Nintendo 1,3 miljoen exemplaren. In totaal zijn er zo'n 1,9 miljoen van Nintendo's nieuwe handhelds verkocht. Dat is ongeveer gelijk aan het aantal verkochte Wii U-consoles, dit was ook ongeveer 1,9 miljoen.

Nintendo's nieuwe handhelds moeten nog uitkomen in Europa: de releasedatum is 13 februari. In Japan zijn de handhelds al sinds 11 oktober 2014 uit.

Games

Nintendo verkocht tu en 1 april en 31 december 2014 53 miljoen 3DS-games, succesvolle titels waren onder andere Pokémon Alpha Sapphire en Omega Ruby en Super Smash Bros. 3DS. In totaal zijn er 20,6 miljoen Wii U-games verkocht, met Mario Kart 8 en Super Smash Bros. Wii U als toppers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou