Als we Shinji Hashimoto van Square-Enix mogen geloven, dan hebben niet alleen Square-Enix fans, maar vooral Nintendo fans het nodige om naar uit te kijken in mei. Dan zal namelijk de Square-Enix Party plaatsvinden, waarop verscheidene nieuwe aankondigingen gedaan zullen worden. Aangezien Hashimoto geen verdere details gaf, blijft het speculeren waar hij precies op doelt voor de Nintendo liefhebbers. Misschien dat Mushroom Kingdom Hearts toch op waaarheid berust?

Buiten deze statement, liet Hashimoto ook nog het een en ander los over reeds bekende projecten van Square-Enix. Zo zal het Fabula Nova Crystallis project rond Final Fantasy XIII maarliefst tien jaar beslaan. Het project zou qua schaal vergelijkbaar moeten worden met Star Wars.

De tweede Crystal Chronicles game, dit maal voor de Nintendo Wii, zal de mogelijkheden van de Wii-afstandsbediening volledig uit gaan buiten. Ergens is hier een parallel te trekken met de eerste Crystal Chronicles, welke destijds volledig gebruik maakte van de connectivity mogelijkheden tussen de GameCube en de GBA.

Wat betreft de Nintendo DS, overweegt Square Enix de ontwikkeling van een aantal casual games. Een mooie aanvulling op de meer hardcore franchises als Final Fantasy en Dragon Quest, waarvan beide al meerdere games verschijnen voor deze handheld. Aangezien Hashimoto al deze informatie verschafte aan een Japans Nintendo tijdschrift, moeten we het helaas stellen zonder informatie over PSP, Xbox 360 of PS3 projecten.