Nintendo: 'Er komen meer MotionPlus games' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tevens verdedigt Fils-Aime Nintendo's beleid hun ontwikkelaars niet te dwingen MotionPlus te gebruiken in games. "Er is enorm veel ondersteuning voor Wii MotionPlus", aldus Fils-Aime. Hij geeft aan dat Wii Sports Resort nog steeds goed verkoopt en binnenkort Red Steel 2 van Ubisoft uit komt. Ook heeft Nintendo pas geleden een actie-puzzelgame aangekondigd genaamd Fling Smash. "Er komen nog meer titels. Het blijft een belangrijk onderdeel van wat we doen."

Klachten

Critici klagen over het gebrek aan ondersteuning voor MotionPlus in Nintendo's nieuwe games als Super Mario Galaxy 2 en Metroid: Other M. Fils-Aime zegt Nintendo per game beslist of MotionPlus er bij past. "Het ligt er maar net aan wat de juiste besturing is voor de game."

Wii MotionPlus is een acce oire voor de Nintendo Wii die onder de Wii-controller moet worden geklikt. Hierdoor worden bewegingen die met de controller worden gemaakt nog preciezer overgezet naar het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou