Nintendo definitief niet aanwezig op E3 dit jaar

Nintendo definitief niet aanwezig op E3 dit jaar

Nintendo heeft laten weten dit jaar niet aanwezig te zijn op E3.

Nintendo heeft een statement gemaakt naar VentureBeat waarin het dit bevestigd. "We benaderen onze betrokkenheid bij elk evenement per geval en denken altijd aan diverse manieren om contact te leggen met onze fans. E3 valt dit jaar niet binnen onze plannen en we hebben dan ook besloten niet mee te doen. Maar we zijn altijd een grote supporter van ESA en E3 geweest en dat blijven we ook."

IGN liet eerder dit jaar weten vernomen te hebben dat Nintendo, Microsoft en Sony dit jaar overslaan. Nintendo is nu dus bevestigd. Sony lijkt ook zo goed als zeker, aangezien het bedrijf al een aantal jaar niet meer aanwezig is op E3. Microsoft heeft wel laten weten in de zomer "terug te keren naar LA" voor een presentatie, maar of deze onderdeel wordt van E3 is niet duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola waarom moet e3 sterven. Omdat het voor jou gevoel niet relevant meer is? Stel nu jij werkt ergens waar het bedrijf ook niet meer relevant is, moeten we jou werk dan ook maar laten sterven. Alle mensen die daar werken maar op straat flikkeren dus want sommige, die niet betrokken zijn bij het hele project, vinden dat het naar moet stoppen. Omdat iets niet zo relevant meer is wil niet zeggen dat het 1 niet populair genoeg meer is onder de consument en 2 ook dan maar gewoon moet stoppen. Laat de mensen die hier nog passie voor hebben toch gewoon doen. En misschien zit er nu net een nieuwe markt in als de grote bedrijven wegblijven, dat Indie ontwikkelaars hierop meer kans op aandacht krijgen. De E3 als grootschalig Indie evenement. Maar wat het ook is. Zolang investeerders dit goed vinden en de mensen met passie een evenement op zetten zie ik nooit een reden voor te laten sterven.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ho even beste kerel, het is niet persoonlijk naar jou bedoelt hoor. Ik snap je reactie maar het is niet bedoeld als aanval maar ik wilde enkel wat voorbeelden geven waarbij ik het niet eens ben dat iets maar gewoon kapot moet omdat het matig is. En nu zeg je ineens wat anders. Dat men met een andere naam komt is voor mij niet hetzelfde als laten dood bloeden. Dan is namelijk dat het concept blijft de expertise blijft maar de evolutie wordt ingezet naar iets wat vervanger is. Als voorbeeld voor hoe jij het brengt zou dat ROC niet van naam veranderd zijn maar van de ene op de andere dag gestopt met alle studenten op straat zonder opleiding en zonder teruggave van geld. Dat is dood bloeden bij mij. Niet onder een andere naam verder gaan. Maar ik wil mijn excuses aanbieden als mijn reactie te persoonlijk was want ik wilde niet op de man spelen maar enkel wat argumenten inbrengen waarom ik dat niet goed vind En ik zal kort inhalen op je voorbeelden, Rusland vind ik zeker niet dat dat moet dood gaan. Ik heb ervan overtuigd dat er meer speelt dan enkel Rusland valt Oekraine aan, die berichten zijn er ook meer dan genoeg. Al jaren voor de oorlog al zelfs dat Oekraine gesprekken van Rusland afsloeg, en de verhalen dat Zelensky nauwe banden met de Vs heeft en daar vooral zit om die middelvinger naar Rusland te maken. Ik zeg niet wat Rusland doet goed is want daar sta ik volledig niet achter maar wel geloof ik dat de VS en Oekraine ook niet engeltjes zijn. En dan nog niet gehad over hoe zeurderig Zelensky is met elke dag vragen om meer terwijl dat land zich mag buigen voor hoeveel steun ze krijgen. Dat is geen enkel westers land verplicht maar doen het wel. En ik hoor zelden dankbaarheid maar wel veel we moeten meer hebben. En al die andere dingen heb ik ook nooit gezegd. Ik heb nooit tegen jou of iemand gezegd dat Ubisoft moet stoppen. Of zelfs moet stoppen met de blockbusters, ik vind alleen dat ze ook wat meer mogen richten op de dingen die hun zo unieke maakte vroeger. Games die niemand maakte in die kwaliteit. Dus waarom je dan mij niet hoort is omdat ik daar niet tegen ben maar ik ook niet wil mengen in een discussie die vaak al te ver oploopt. Zoals laatst die dingen over Rusland of Rowling dat ging al zo ver dat ik geen zin heb om dan te mengen. Mijn stilzwijgen is geen steun aan de kant tegen jou. Mijn stilzwijgen is wijs niet bemoeien omdat ik met mijn meningen vaak direct uit de hoek kom.

0

Aanbevolen voor jou