Nintendo deelt geschrapte ideeën Super Mario 3D Land | Gamer.nl

Nintendo deelt geschrapte ideeën Super Mario 3D Land | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hayashida sprak onder meer over de verschillende vormen die Mario kon aannemen, zoals een waarbij hij heel groot was en alleen zijn benen te zien waren op het scherm, of waarbij hij alleen in de hoogte uitgerekt was. Deze ideeën zijn echter nooit verder verder uitgewerkt dan via een schets.

Hayashida liet ook een tekening zien waarop werd uitgelegd hoe spelers met Mario kakkerlakken konden uitschakelen door de 3DS dicht te klappen, en een schets waarop Mario al skatend op een schild van een koopa getoond wordt. Volgens de director van het spel is het behandelen van deze minder serieuze ideeën nodig om uiteindelijk tot de beste en leukste ideeën te komen. Het plezier dat het ontwikkelteam hieraan beleeft, zou vervolgens terug te zien zijn in het spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou