Nintendo heeft er duidelijk zin in en zal ook van de Nederlandse GameCube launch een waar feest maken. Zo komen de in Amerika gehouden CubeClubs ook naar Nederland en krijgen de gamers een kans om toegangskaarten te winnen.

In Nederland zullen er 2 Cube feesten worden georganiseerd, namelijk in Rotterdam (29 maart) en Utrecht (19 maart). De openingstijden zijn van 19:00 tot 23:00 en er zijn 50 toegangskaarten per feest beschikbaar.

Op de CubeClubs zijn launchgames speelbaar en zelfs spellen waaronder Super Smash Bros. Melee, BNA Courtside 2002 en Pikmin. Dit laatste rijtje zal niet direct beschikbaar zijn bij de launch.Een hele avond in het walhalla van de games: de CubeClubs bevatten een mix van alle elementen die garant staan voor een geweldige avond, met daarbij natuurlijk de kans om zélf de nieuwe console met zijn verbluffende graphics en creatieve gameplay uit te proberen.

Meer dan 20 titels voor de Nintendo GameCube worden op 3 mei geïntroduceerd! Dit is zonder twijfel de sterkste line-up voor een nieuw platform. En met 50 GameCube units die per event speelklaar staan, is dit een topavond voor iedere videogame liefhebber.

Naast de exclusieve “first party” introductietitels, Luigi's Mansion en WaveRace: Blue Storm, zal een uitstekend aanbod van “third party” titels speelbaar zijn. Velen zijn EXCLUSIEF en dus alleen speelbaar op Nintendo GameCube, zoals Stars Wars Rogue Leader: Rogue Squadron II van LucasArts en Sonic Adventure 2 Battle van Sega.Om nog kans te maken op toegangskaarten kan je best snel zijn. Naar verwachting is de interesse niet klein.