Nieuws
ring fit

Nintendo brengt volgende maand sportgame Ring Fit Adventure uit

Maak kennis met de Ring-con

Geschreven door Lucas May op
Nintendo heeft vandaag Ring Fit Adventure aangekondigd, een nieuwe game voor Nintendo Switch die gebruikmaakt van een plastic ring en beenband om de bewegingen van spelers te meten.

Eerder bracht Nintendo al een video uit waar de accessoires gedemonstreerd werden, maar nu heeft het bedrijf de game zelf ook uit de doeken gedaan.

Ring Fit Adventure is een game waarin spelers door kleurrijke omgevingen rennen en oefeningen doen om te springen, monsters te verslaan en collectibles te verslaan. De game bevat turn-based gevechten en meer dan twintig werelden met elk meerdere levels. Tevens zijn er minigames en andere modi beschikbaar om gerichte oefeningen uit voeren en te strijden om high scores.

Door standaard Switch Joy-Con-controllers op de Ring-Con-accessoire en beenband te plaatsen, kunnen de bewegingen worden gemeten. De intensiteit van de game kan worden aangepast afhankelijk van het fitnessniveau en doelstellingen van de speler. Een "stille stand" is beschikbaar voor spelers die niet te veel herrie kunnen maken.

Hoe duur het pakket met de game, Ring-Con en beenband in Europa wordt, is nog onbekend. In de Verendigde Staten wordt een adviesprijs van 79,99 dollar meegegeven.

Ring Fit Adventure verschijnt op 18 oktober voor Nintendo Switch. Lees ook ons uitgebreide artikel over onze hands-on speelsessie.

Fit Ring Adventure
Ring Fit Adventure

Dit artikel delen:

Lees meer

Ring Fit Adventure laat sporten als valsspelen voelen Nieuwe Sword Art Online Alicization Lycoris-beelden uitgebracht
0

Reacties op: Nintendo brengt volgende maand sportgame Ring Fit Adventure uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.