Nintendo brengt plots presentatie uit over indiegames voor Switch | Gamer.nl

Nintendo brengt plots presentatie uit over indiegames voor Switch | Gamer.nl

Nintendo heeft zonder aankondiging een video geplaatst waarin meerdere indiegames voor Nintendo Switch in de schijnwerpers worden geplaatst.

De videopresentatie wordt geen Nintendo Direct genoemd, maar 'Indie Highlights'. In de video worden een aantal games getoond die we al kennen, maar ook een paar nieuwe titels voor de Switch getoond. Alle games in de presentatie zijn speelbaar tijdens Gamescom.

Nieuw aangekondigd is Windjammers 2, het vervolg op de kla ieke arcadegame die recentelijk als remaster nieuw leven kreeg. Dit tweede deel verschijnt in 2019, terwijl de remaster van het origineel op 23 oktober voor het eerst op de Switch verschijnt.

Verder is bekend dat de 3D-shooter Morphies Law, de sim-game Prison Architect en de roguelite Bad North vandaag beschikbaar worden gesteld.

Andere games die aan bod komen: The Gardens Between (20 september), Monster Boy and the Cursed Kingdom (6 november), Moonlighter (herfst 2018), Children of Morta (begin van 2019), This War of Mine (november), Streets of Rogue (winter), Everspace: Stellar Edition (december), Baba Is You (herfst 2018), Slay the Spire (begin 2019), Night Call (begin 2019) en Terraria (2019).

Bekijk hieronder de volledige presentatie terug.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou