Nintendo brengt mogelijk kleinere en goedkopere Switch uit

Nintendo brengt mogelijk kleinere en goedkopere Switch uit

Nintendo zou werken aan een kleinere en goedkopere Switch die het in fiscale jaar 2019 uit moet komen. Dat claimt Nikkei.

Er gaan al langer geruchten over een nieuwe, kleinere versie van de Switch. Dit keer geeft de Japanse uitgave Nikkei echter aan dit te hebben vernomen. Nikkei is een van de grootste uitgaves van Japan en brengt meestal alleen iets wanneer het zeker is van zijn zaak.

De kleinere versie van de Switch zou in het fiscale jaar 2019 uit moeten komen (dat loopt van april 2019 tot en met maart 2020). Daarbij zou de prijs van de console met deze nieuwe versie omlaag gaan. Verder is er nog niets bekend, ook niet of het apparaat aan de televisie te koppelen is.

Nikkei noemt de nieuwe versie "makkelijker te dragen". Mogelijk ziet Nintendo deze nieuwe versie van de Switch tegelijk als een opvolger van de 3DS. Met gamereleases als een nieuwe Animal Crossing en Pokémon zou de timing van een kleinere Switch mogelijk goed uitkomen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel raar als dit klopt. Want van de week had de CEO nog gezegd dat ze dat niet gingen doen. Vooral niet goedkoper. Ze zouden zich focussen op verkoop. Noet dat ik dat toen al geloofde want tuurlijk denkt Nintendo na over hoe ze de switch nog sneller kunnen verkopen. En een eventuele light versie die enkel handheld is en kleiner zou een slimme extra keuze zijn. En vooral omdat nu na 2 jaar de ontwikkelings kosten wel aardig terug verdient zijn en produktie kosten mogelijk al lager zijn kunnen zie die dus ook goedkoper aanbieden. Zo kunnen ze de normale met Dock voor de hoofdprijs en dan een light zonder Dock voor een zacht prijsje. Maar goed hoe dan ook dit bericht staat wel lijnrecht tegenover wat de CEO van de week zei. We zullen het zien.

0
test

@watashi wa maurice desu. Volgens mij had deze beste man het over een opvolger van de Switch of een prijsverlaging voor de huidige console. Hier gaat het echter om een light-versie, dus dezelfde Switch in een nieuw, goedkoper jasje.

0
test

@Robert-Frans Zo had ik het inderdaad ook begrepen.

0
test

@Robert-Frans Ja. Zou kunnen. Maar ik vind dat eigenlijk een soort van hetzelfde. Maar je hebt wel gelijk dat je het inderdaad zo kunt opvatten en dan is het hele verhaal al logischer.

0

Pffff, er zijn de laatse tijd wel erg veel 'bedrijf X gaat MOGELIJK Y doen' artikelen. Edit: ik heb blijkbaar echt niets belangrijks te doen: https://gamer.nl/artikelen/nieuws/nintendo-brengt-mogelijk-kleinere-en-goedkopere-switch-uit/ https://gamer.nl/artikelen/nieuws/rocksteady-werkt-mogelijk-aan-batman-arkham-crisis/ https://gamer.nl/artikelen/nieuws/apple-werkt-mogelijk-aan-abonnementsservice-voor-games/ https://gamer.nl/artikelen/nieuws/assassins-creed-3-remaster-verschijnt-mogelijk-voor-switch/ https://gamer.nl/artikelen/nieuws/switch-versie-metroid-prime-trilogy-bestaat-mogelijk-echt/

0

Tja, het is en blijft speculatie. Het kan vriezen, het kan dooien :) inderdaad, men speculeert heel veel tegenwoordig. Niet dat gamer dit doet, die lepelen het alleen maar over van degenen die zo graag het primeurtje willen hebben. Hoeveel creatieve vrijheid daar bij is toegepast, daar zullen we maar niet al te veel over nadenken.

0
test

@pfipf0 😂😂🤣 en dit is nog maar de opbrengst van deze week . Viel me ook al op dat er veel speculatie artikelen verschenen waren. De geruchten molen draait op volle toeren 😜

0

Aanbevolen voor jou