Nintendo brengt Japanse games uit op Virtual Console | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens het Hanabi Festival worden er door Nintendo allerlei oude games die voorheen enkel in Japan verschenen voor het eerst op de Westerse markt uitgebracht. Aanstaande vrijdag begint het festival en in totaal komen er vier spellen beschikbaar om te downloaden op de Virtual Console, de downloadservice op de Wii. De games die worden uitgebracht zijn: Castlevania: Rondo of Blood, Milon's Secret Castle, Ironclad en Lode Runner. Een exacte datum waarop de spellen beschikbaar zijn is nog niet genoemd.

Van de vier games die worden uitgebracht is Castlevania: Rondo of Blood waarschijnlijk de bekendste titel. PSP-bezitters kregen eerder al een herziening van Rondo of Blood, Castlevania: The Dracula X Chronicles.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou