Nintendo blijft Wii Speak produceren | Gamer.nl

Nintendo blijft Wii Speak produceren | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder vandaag bleek dat de online winkel Amazon had gemeld dat Wii Speak niet meer geproduceerd werd. Nintendo heeft nu bevestigd dat het een fout was van Amazon en dat het bedrijf Wii Speak gewoon blijft leveren.

Origineel bericht:
Nintendo is gestopt met de productie van Wii Speak, het acce oire waarmee Wii-gebruikers online met elkaar kunnen communiceren. Dit blijkt uit de productpagina van Wii Speak op Amazon.

Het nieuws komt een week na berichten vanuit ontwikkelaar High Voltage dat Nintendo de studio op had gedragen geen gebruik te maken van Wii Speak voor zijn aankomende titel, The Conduit 2. In plaats daarvan werkt High Voltage nu aan ondersteuning voor een headset van een derde partij, de Headbanger.

Wii Speak is een microfoon voor de Wii die rond de televisie geplaatst moet worden. Onder meer Monster Hunter Tri, Endle Ocean 2, NBA 2K10 en Tetris Party Deluxe ondersteunen het apparaat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou