Nintendo bespreekt mogelijke hardware-upgrades Switch | Gamer.nl

Nintendo bespreekt mogelijke hardware-upgrades Switch | Gamer.nl

In een href="http://time.com/4661055/nintendo-switch-interview/">uitgebreid interview met Time</a> hebben Nintendo director Shinya Takahashi en Switch producer Yoshiaki Koizumi verteld over de levensduur van de Switch. De Switch moet een lange levensduur hebben, maar het bedrijf sluit hardware-upgrades niet uit.

Toen werd gevraagd of de cyclus van de Nintendo Switch meer op die van de consoles zal lijken, of net zoals de DS en 3DS hardware-upgrades zal krijgen, antwoordde Takahashi dat hij ervan uitgaat dat mensen die het systeem als console hebben gekocht, deze voor een langere tijd zullen gebruiken.

Ook zegt hij: ''Mensen die normaal handheld gamers zijn die de Nintendo Switch kopen, besluiten wellicht om te upgraden, als er op een later moment een nieuwe versie uit zou komen. Of, omdat je bijvoorbeeld de Joy-Con's van het systeem kunt verwijderen, wellicht iets anders eraan zullen bevestigen.''Nintendo lijkt een upgrade van de Switch dus niet uit te sluiten.

Wel benadrukken beide medewerkers dat ze hopen dat de Switch zowel als console en als handheld gebruikt gaat worden, omdat daar de kracht van het systeem ligt. De Nintendo Switch verschijnt op 3 maart.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou