Nintendo Beem waarschijnlijk nieuwe naam spelcomputer | Gamer.nl

Nintendo Beem waarschijnlijk nieuwe naam spelcomputer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Andere domeinnamen die recentelijk zijn vastgelegd, zijn NintendoBeam.com, NintendoBeeem.com, NintendoBeemStore.com, NintendoBeemShop.com en NintendoBeemGames.com. Het webdomein Beem.com is bovendien onlangs verkocht voor 136.000 dollar aan een onbekende koper.

Op Beem.com zou na de overdracht kort een logo hebben gestaan, die mogelijk van de nieuwe spelcomputer is. De naam past bij eerdere geruchten dat het apparaat Stream of Current zou heten. Beem is een verkeerd gespelde versie van het woord beam, wat Engels is voor straal. Aangezien het apparaat naar verluidt games kan streamen, of stralen, naar een controller met touchscreen, zou dit kunnen kloppen. De Wii is bovendien een 'verkeerd' gespelde versie van we.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou