Nintendo 64- en Mega Drive-games komen naar Nintendo Switch Online

Nintendo 64- en Mega Drive-games komen naar Nintendo Switch Online

Nintendo heeft aangekondigd dat Nintendo 64- en Mega Drive-games eind oktober naar Nintendo Switch Online komen. De games zijn alleen met een nieuwe versie van het abonnement speelbaar.

N64-games die op lancering van het Switch Online-kanaal beschikbaar komen, zijn onder andere The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Star Fox 64, Super Mario 64, WinBack, Yoshi's Story en Mario Kart 64. Games die daar geschikt voor zijn, kunnen met vier personen worden gespeeld. In totaal zijn er op lancering negen N64-games beschikbaar.

Ook verschijnen er Mega Drive-games op de Nintendo Switch, waaronder Ecco the Dolphin, Sonic the Hedgehog 2, Ristar en Streets of Rage 2. Het gaat in totaal om veertien games. Hieronder zijn illustraties van alle te verschijnen spellen te zien. 

Overigens werd ook gemeld dat er later meer games aan de service toegevoegd worden. Eén van de games die getoond werd, was N64-spel Banjo-Kazooie van Rare. Het is voor het eerst sinds de oorspronkelijke release dat de 3D-platformer op een Nintendo-systeem verschijnt.

Zowel de N64- als Mega Drive-games zijn onderdeel van een nieuw abonnement, waar huidige Nintendo Switch Online-leden naar kunnen upgraden. Meer details over dit abonnement, waaronder de prijs en precieze releasedatum, volgen snel.

Nintendo heeft ook replica's van de Nintendo 64- en Mega Drive-controllers getoond, die voor 49,99 euro per stuk te koop zijn voor Nintendo Switch Online-leden.

 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zozo dure controllers.

0
test

Banjo Kazooie heb ik nooit gespeeld dus mss ga ik er wel voor. Sowieso hebben beide consoles wel een aantal titels die ik nog wel eens wil spelen.

0

@Luigi1985 Ik ben jaloers. Wat een wereldgame.

0

Aanbevolen voor jou